top of page

Ludoteca a l'estiu

En quant l'escola acaba, la ludoteca comença l'activitat d'estiu. La dinàmica de la ludoteca canvia i el seu horari també.


Els torns són per setmanes (de dilluns a divendres) i el horari és de 9.30 a 13.30 hores. A cada infant que hagi assistit durant l’activitat d’hivern se li atorgarà una setmana d’estiu, les places restants seran per els infants que vulguin incorporar-se a la ludoteca.


L’activitat d’estiu estarà basada en un eix central, un tema que desenvoluparem durant tot l’estiu. Fins ara hem treballat els jocs tradicionals, la prehistòria, hem navegant per la història a través d’una màquina del temps, llegendes i mites, reciclatge, contes i còmics...


Aquesta activitat, com tota las resta que realitzem a la ludoteca, és gratuita i depèn del departament de treball, afers socials i família de la Generalitat de Catalunya.

En guany proposarem als infants realitzar un viatge continental per a descobrir la fauna i característiques pròpies de alguns dels seus països.

Cada setmana la dedicarem a un continent diferent, estructurant les activitats per dies, realitzarem jocs, tallers, ginkanes, sortides...

dedicarem un dels dies a conèixer i conscienciar els animals en perill d'extinció.

TAGS

No hay tags aún.
bottom of page